|
||
|
PROGRAMMA * Siera kluba vadītājas Vandas Davidanovas pārskats par siera ražošanu un patēriņu 2021. gadā. Pasākumi 2022. gadā. * Jauno siera šķirņu un citu piena produktu degustācija. * Latvijas Maiznieku biedrības izpilddirektore Gunta Duka par jaunumiem maizes plauktos, degustācija; * Šefpavāra Aivara Varņecka gatavotās brokastis ar zivīm un sieru, ar zivīm un biezpienu. * Mītavas čiekurs īpašnieka Reiņa Artimoviča stāstījums un degustācija (inovatīvie produktiem); * Pasaulslavenā bārmeņa Andra Reizenberga meistarklase bezalkoholisko un alkoholisko kokteiļu gatavošanā un degustācija. * Šefpavāra Ingmara Ladiga meistarklase zivju ēdienu gatavošanā, noformēšanā.
24.marts Siera kluba vēsturē paliks kā koša, skaista un bagāta lappusīte. Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma telpās notika mūsu, sadarbībā ar LLKC, organizētais seminārs "Veselība, labs izskats un harmonija ar Latvijas produktiem - ūdeņu veltes ēdienos". Semināristi bija no Daugavpils, Kuldīgas, Auces, Jelgavas, Dobeles, Kandavas, Madonas, Rīgas, Siguldas u.c. Pēc divu gadu pārtraukuma tā bija brīnišķīga satikšanās. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Brokastu lappuse Brokastu galdu klāja šefpavārs Aivars Varņeckis. Viņš gatavoja viltoto siļķi, kas ir kulinārā mantojuma ēdiens, ar Smiltenes piena Krēmsieru, lapu salātu miix, ar kūpinātu skumbriju, Smiltenes mini Mozzarelām un Jaunpils sieru Olimps, baltmaizes kanapē ar ceptu asaru fileju sarkanajā mērcē un ELPA Kazdangas sieru, kā arī vējkūkas ar dažādiem pildījumiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Šefpavāra Ingmāra Ladiga meistarklase Meistarklasi zivju gatavošanā un pasniegšanā vadīja šefpavārs Ingmars Ladigs. Piecas populāras zivis tika ietērptas 5 fantastiskos ēdienos un |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pārējās labās lietas |
![]() |
. |
![]() |
. |
![]() |
. |
![]() |
. |
![]() |
. |
![]() |
. |