Konkurss „Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā”. Laura Jankūne un skolotāja  Irina Duvanova

 

Ēdienos bagātīgi izmantoti ES Aizsargātajos produktu reģistros  iekļautie Latvijas labumi, kā arī daudzi citi Latvijas ražotāju produkti.

 

Lauras un Irinas gatavotie ēdieni:
- vistas filejas salāti ar pērļu grūbām, dārzeņiem, Jāņu sieru un Limbažu sieru "Grande Duro",
- vistas gaļas un cūkgaļas bumbiņas, pildītas ar Jāņu sieru un „Smiltenes piens” krēmsieru,
- cūkgaļas fileja pildīta ar Smiltenes krēmsieru, Latvijas lielajiem pelēkajiem zirņiem,
- biezpiena kūka ar bumbieri, ogu uzputeni un karameļu - apelsīna mērci, pasniegta ar sklandrausi.

   
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
...............................................................................................................................................................................................................................................................